Vyhledávání

Kontakt

MUDr.Jan Hýsek
Stefanikova 340
Hradec Kralove
50011

724 500 393

jhy(zav)jhy.cz

Doporučuji

MUDr.Renáta Černá - Vaše zuby a dásně v těch nejlepších rukou

17.09.2013 01:12
Paní doktorka Černá vede zařízení Gemini dens. Jedná se o stomatologické zařízení, které se...

Investice do zajímavého projektu

30.04.2013 23:16
Projekt: Fitness a wellness centrum v Pardubicích Popis projektu: Hledáme investora pro...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

CzechBusiness je nový on-line katalog a prezentace firem a podnikatelů podpořený SEO a PR články

CzechLab je vše o internet, marketing a media

CzechMedia jsou články našich nezávislých autorů v reálném čase

CzechNet je první CZ reklamní síť pro podnikatele a investory

Otázky: Potřebuji posílit pozici mladé firmy na trhu

21.06.2011 01:42

Otázky: Potřebuji posílit pozici mladé firmy na trhu

J.L.: Dobrý den, na internetu jsem náhodně narazila na Vaše stránky, zaujalo mě to, protože aktuálně přemýšlím, kde vzít klientelu, která by nám zvedla obrat. Účastníme se sice výběr. řízení, inzerujeme, navštěvujeme firmy s nabídkami, tvoříme webové stránky. Toto vše stojí nemalé finanční částky, avšak výsledky zatím neodpovídají úsilí… Potřebuji posílit pozici mladé firmy na trhu. Pokud byste mi uměl pomoci, prosím o informativní schůzku. S pozdravem J.L.

Hýsek: Dobrý den,

jsem schopen Vám udělat velkou reklamu a na síti Vás doslova "vytáhnout nahoru". Stejně tak jsem ochoten poslat Vaši vizitku a kontakt všem svým online přátelům, známým a spolupracovníkům, což je ovšem několik tisíc lidí. A řadu dalších věcí... Samozřejmě ne zadarmo. Bude Vás to stát od 9.999,-Kč. První návrh je zde: https://www.czechnet.org/products/prvni-cz-reklamni-sit-pro-podnikatele-a-investory/ (cena 9.999,-Kč). Již toto bude mít velký a dlouhodobý zásah. Popíšu a vysvětlím na schůzce.

Spustil jsem právě i novou výjimečnou službu, která je ovšem spíše již pro větší a velké firmy (či movité jednotlivce). Jenom pro zajímavost: https://www.ereputace.cz/. Jedná se o službu "ochrana reputace" resp. "vylepšování pověsti na internetu".

Pokud se spolu domluvíme na spolupráci, budu Vám navrhovat určitý postup. Tedy například nejprve se domluvit na první službě, která proběhne třeba během dvou měsíců a následně se znovu sejít a případně, podle Vašich představ a zájmu, navázat další postup. 

Pokud to s Vaším online byznysem myslíte vážně, jsem schopen Vám představit řešení a vizi spolupráce například na období příštích 3 let. Přesně tak, aby bylo splněno Vaše zadání, tedy:"Potřebuji posílit pozici mladé firmy na trhu".

Pokud toto vyhovuje rámcově Vašim představám, můžeme se sejít ve Vaší firmě či městě.

Hýsek

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory i-marketing.cz.

Přidat.eu záložku

Blog

První zpráva

20.04.2011 18:29
První zpráva Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.
<< 1 | 2 | 3 | 4