Vyhledávání

Kontakt

MUDr.Jan Hýsek
Stefanikova 340
Hradec Kralove
50011

724 500 393

jhy(zav)jhy.cz

Doporučuji

MUDr.Renáta Černá - Vaše zuby a dásně v těch nejlepších rukou

17.09.2013 01:12
Paní doktorka Černá vede zařízení Gemini dens. Jedná se o stomatologické zařízení, které se...

Investice do zajímavého projektu

30.04.2013 23:16
Projekt: Fitness a wellness centrum v Pardubicích Popis projektu: Hledáme investora pro...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

CzechBusiness je nový on-line katalog a prezentace firem a podnikatelů podpořený SEO a PR články

CzechLab je vše o internet, marketing a media

CzechMedia jsou články našich nezávislých autorů v reálném čase

CzechNet je první CZ reklamní síť pro podnikatele a investory

Nový český finanční portál právě spuštěn!

08.04.2013 00:23

S finanční inteligencí českého národa to není ani 23 let po revoluci nikterak slavné. Na tuzemském finančním trhu se pohybují renomované i méně známé finanční společnosti, které poskytují služby, jež by rozumný a finančně vzdělaný člověk neměl nikdy přijmout. I proto patří tuzemské banky mezi jedny z nejziskovějších na světě. Provozovatelé nově spuštěného finančního serveru Investportal.cz chtějí právě v této oblasti Čechům a Češkám pomoci.

Za novým projektem stojí skupinka podnikatelů a profesionálních investorů. Redaktor Petr Dvořák říká na důvody spuštění serveru toto:"Nejsme zaměstnanci finančních společností a nikdy jsme nebyli. Nejsme na nikom závislí a můžeme si dovolit ten luxus provozovat zcela nezávislý finanční server. Kolik takových webů v Čechách doopravdy je? Živíme se jako podnikatelé a profesionální investoři. Máme mnohaleté zkušenosti v oblasti financí a investic a chtěli jsme lidem v této oblasti prostě pomoci. Otevřít jim oči, či ještě lépe - ukázat jim cestu. Chceme se koncentrovat především na praktickou stránku věci. Peníze a investice - tomu se budeme věnovat přednostně.".

Podle redaktora Petra Dvořáka se server zaměří na několik užitečných oblastí. Na Investportalu tak najdete čerstvé aktuality a kvalitní články. Dále osobní zkušenosti autorů i bloggerů. Infografiky připravené speciálně pro tento projekt. Popis investičních instrumentů i investiční tipy. Blogy uživatelů. V budoucnosti se na serveru objeví například sekce pro majitele firem či on-line aukce a další užitečné sekce a služby, které si chtějí provozovatelé zatím nechat pro sebe.

 

Využijte Hýskův reklamní systém a popožeňte Váš byznys, ať už se věnujete čemukoliv.

Přidat.eu záložku

Doporučuji

Oční klinika OFTEX Pardubice

13.08.2011 01:44
Dopřejte svému zraku komplexní péči v pardubické Oční klinice, Rokycanova ulice 2798. Vaše oči Vám poděkují! V Oční klinice OFTEX Vám pod jednou střechou poskytneme běžná i specializovaná oční vyšetření, ošetření i operační výkony.   Proč si vybrat naší oční kliniku? oční operace...

Nový projekt, který v Čechách nemá obdoby - 1.Aliance českých profesionálních spotřebitelů

20.04.2011 23:58
Nový projekt, který v Čechách nemá obdoby - 1.Aliance českých profesionálních spotřebitelů   Princip: Organizujeme společné nákupy a vyjednáváme výrazné skupinové slevy. Prosazujeme výhradně zájmy našich klientů.   Pro koho to je: pro firmy, organizace i podnikatele pro města a...
<< 1 | 2 | 3